Топлоизолация цени

Ценоразпис на извършваните строителни услуги

Билдинг Ремонт Строй ООД извършва топлоизолация на къщи, от алпинисти и със скеле. Материалите, които използваме са с високо качество, сертифициран произход и гарантират максимална енергийна ефективност и сигурна топло и хидро изолация! Цените варират, в зависимост от материала, който се използва.

Видовете топлоизолационни платна, с които основно работим са:

  • ЕPS (експандиран пенополистирол) – познат на всички като стиропор. Бял на цвят с топчесто-зърнеста структура, сравнително мек при натиск.
  • Графитен EPS, познат като NEOPOR. В сравнение с обикновения EPS, тези плочи са с по-голяма плътност и имат вградени допълнителни графитени зрънца. Плочите са сиви на цвят.
  • XPS (екструдиран пенополистирол), познат на клиентите като FIBRAN. Плочите могат да бъдат сини, жълти, зелени, оранжеви, розови на цвят. Имат капилярна микроструктура и са твърди при натиск.
  • Каменна вата – това е естествен влакнест материал с дебелина максимум 4-5 см. Влакната се произвеждат от минерали като базалт, варовик, боксит и доломит.
ВИД СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ (СМР) МЯРКА ЕДИНИЧНА ЦЕНА В ЛВ.

Топлоизолация цени

Вътрешна топлоизолация 5 см. (експандиран полистирол EPS), дюбелиране, шпакловка с теракол и мрежа две ръце, с материали

м2

27,80

Външна топлоизолация 5 см. (експандиран полистирол EPS), дюбелиране, шпакловка с теракол и мрежа две ръце, с материали м2

28,80

Вътрешна топлоизолация 5 см. (фибран XPS), дюбелиране, шпакловка с теракол и мрежа две ръце, с материали м2  
Външна топлоизолация 5 см. (фибран ХPS), дюбелиране, шпакловка с теракол и мрежа две ръце, с материали м2  
Доставка, монтаж и демонтаж на собствено скеле м2

3,20

Декоративни фасадни мазилки - минерални и полимерни - труд м2

9,00

Всички цени са в български лева с включени труд и материали.

Билдинг Ремонт Строй ООД си запазва правото за промени в цените.