PVC дограма

Когато дойде време за смяна на дограмата или избор на дограма за ново жилище, всеки човек иска да избере най-добрия вариант за своя дом или офис. Качествената дограма осигурява трайна топлоизолация и шумоизолация на помещението. Структурата на профила трябва да бъде такава, че да не позволява изгаряне или деформация. Дограмата трябва да бъде нечувствителна към околната среда – не трябва да съдържа олово, не трябва да задържа  вода и прах.

Качествената дограма прави вашия дом по-комфортен и уютен!

И тук възниква въпросът как да изберете вида дограма като на пазара има толкова много марки и толкова много фирми, които произвеждат и монтират дограма?

Свържете се с Билдинг Ремонт Строй ООД на телефон 0888 26 27 28 или изпратете запитване на bildremont@gmail.com . След като предварително уговорите среща с наш представител, вие ще бъдете професионално консултирани относно качествата на различните профили дограма, ще получите цени и ще бъдете улеснени в избора на най-доброто решение за вашия дом или офис!

Предлагаме ви кратка информация за някои марки дограма, а съответно и цени за производство, доставка и монтаж на различни варианти прозорци и врати.

PVC профилни системи KMG

ПВЦ профилните системи за врати и прозорци с марка KMG са се наложили не само на българския, но и на международния пазар. Оптималното съотношението цена-качество ги прави сред най-предпочитаните за жилищни блокове, офис сгради, детски градини, обществени сгради.

Профилът KMG се произвежда по съвместен проект на три фирми – австрийска, немска и българска, като от българска страна това е Алтест. Дограмата отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността. От нейното тестване е доказано, че тя дава отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Огромно значение има двойният уплътнител, а също така и специалните отводнителни отвори. Профилите са защитени от атаката на различни вредни вещества като киселини, основи и соли и са издръжливи на корозия.

На българския пазар са известни различни профили врати и прозорци с марката KMG:

Prelude е 4 камерна PVC система, която отдавна се е наложила на пазара и е предпочитана от строителните фирми за офис сгради, за жилищни сгради и кооперации, училища, детски градини и др. Прозорците от тази система могат да намалят до 37% загубата на енергия в помещенията, което  прави тази система ефикасно и качествено решение за всички клиенти.

Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независима лаборатория на немски институт показват високите топлоизолационни качества на системата Prelude, разработена от KMG. Всички профили са устойчиви на дъжд, вятър и прах, както и срещу внезапни и резки промени в околната среда. Устойчивостта им на корозия в помещения с висока влажност е безспорно един от най-добрите техни показатели. Не по-маловажно е устойчивостта срещу UV-лъчите.

Prestige е 6-камерна PVC система, която е предназначена за страни с по-студен климат. Тази ПВЦ система на KMG се характеризира с още по-добър дизайн, по-добри топлоизолационни и шумоизолационни качества.  Клиентите, които се спрат на Prestige, получават профил с отлични качества, тъй като преди пускането на серията на пазара са направени много тестове относно коефициента на свиваемост на профила и коефициента на топлопреминаване в редица независими лаборатории. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила, което предотвратява образуването на влага и конденз.

KMG определено е много добро решение за вашите врати и прозорци. Профилните системи KMG се характеризират с добра шумо и топло изолация, което е водещото при избора на дограма. Така през зимата в жилището ще се задържа топлината, а през лятото ще бъде по-прохладно.