Ремонти в софия

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД НА ТЕЛЕФОНИ
0889 416 237, 0888 26 27 28, 02 826 51 70

Без значение дали става въпрос за ремонт на апартамент,ремонт на къща или вила, или за груб строеж на нова сграда, в гр. София са основните ни доставчици на материали и строителна техника.

Всички наши клиенти, които използват комплексно услугите ни в гр. София получават няколко БОНУСА от Билдинг Ремонт Строй ООД за цялостен ремонт.

Цените за довършителни ремонти в София сме обособили в отделна таблица като изпълнението на всички видове строително-ремонтни работи не е задължително. За всеки обект е желателно да се направи оглед и да се изготви индивидуална оферта.

Вижте какви бонуси можете да получите за извършване на довършителни ремонти в София:

1. Всеки клиент получава отстъпката на Билдинг Ремонт Строй ООД в строителните борси, с които работим. Отстъпката е между 5 и 15 % и важи за закупуването на фаянсови плочи, теракот, гранитогрес и санитарен фаянс.

2. Всеки клиент на Билдинг Ремонт Строй ООД, възползвал се от услугата Основен ремонт в София, получава безплатен транспорт на санитарния фаянс и плочите в рамките на гр. София.

3. Като използвате услугите на нашата компания за основен ремонт в София, вие дори спестявате, защото получавате бонус някои видове СРР. Сумата, която спестявате е индивидуална за всеки клиент, защото зависи от помещението и видовете СРР, които трябва да бъдат извършени. Тя може да бъде уточнена след оглед и изготвяне на оферта.

4. Всеки наш клиент получава обекта почистен!

5. При извършване на основен ремонт в София, всеки клиент на Билдинг Ремонт Строй ООД получава и специален комплимент-изненада след приключване на обекта. А какъв е той – за сега ще го запазим в тайна!

Имате нужда от ремонт на жилище или офис в София? Планирате груб строеж? Не се колебайте, обадете се сега на телефон 0888 26 27 28 или се свържете с нас на имейл bildremont@gmail.com!

Огледът и офертата са безплатни!

Очакваме Ви!