Строителство и ремонти в Северозападна България

Берковица, Вършец, Монтана, Враца, Видин, Лом

ЖЕЛАЕТЕ ОГЛЕД? НЕОБХОДИМА ВИ Е ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА - 0886 886 415!

Уморени от забързаното ежедневие в големия град, всички търсим тишината и спокойствието на малкото населено място през уикенда. Не са малко клиентите, които живеят в София, а имат къща или вила в провинцията. За Ваше улеснение, Билдинг Ремонт Строй ООД предлага услугата „ Строителство, ремонти и довършителни работи в Северозападна България”.

Ако живеете в София, но имате имот в Северозападна България – Берковица, Вършец, Монтана, Враца, Видин, Лом и населените места около тях, нашето предложение е изключително атрактивно за вас! Имате къща, която искате да ремонтирате или желаете да построите нов дом? Ние ви предлагаме да се срещнем в офиса ни в София, да обсъдим строително-монтажните работи, които планувате, а когато и вие сте на обекта, можем да направим оглед на място. По този начин, при съвместна работа, комуникацията между възложител и изпълнител е по-лесна. Не губите излишно време и разходи, всяка среща да се провежда на обекта. Нашето желание е да не ангажираме излишно времето ви, а да облекчим максимално вашият ангажимент по време на строително-ремонтните работи.

И понеже дейността на фирмата ни е съсредоточена и в гр. София, ако си изберете плочи и/или санитарен фаянс от борсите, с  които работим тук, можете да ползвате отстъпката на Билдинг Ремонт Строй ООД за закупуването им, а материалите без проблем ще бъдат транспортирани до обекта.

За цялостни и частични ремонти, за ремонти на покриви в Северозападна България (района на  гр. Берковица, гр. Вършец, гр. Монтана, гр. Враца, гр. Видин, гр. Лом), свържете се с нас на телефони 0886 886 415, 0899 183 152 или имейл bildremont@gmail.com

За ремонт на къща, топлоизолация на къщи, ремонт на апартамент, ремонт на покрив, груб строеж, строителство до ключ в Северозападна България, Билдинг Ремонт Строй ООД е вашият надежден партньор!

Снимки на строително-ремонтни работи на къща в гр. Берковица:

Спалня в бяло и черно, и малко червено за акцент

Всекидневна в цвят корал - символизира енергия, топлота, настроение, радост

Синьо като морето - спалня в синята гама, комбинация от светло синьо по стените с тъмно синьо на окачения таван. Избраната от клиентите спалня е в цвят ванилия със синьо, с огледало във формата на делфин зад раклата.

Синият цвят има успокояващ ефект и създава усещане за спокойствие и сигурност, добър избор е за декориране спални.

Покривът е петата фасада на една къща. Навременното му обслужване защитава дома от слънце, дъжд, сняг. Билдинг Ремонт Строй ООД извършва изграждане и ремонт на покриви.

Ремонт на покрив в с. Гаврил Геново, обл. Монтана

Не губете време и нерви в търсене на майстори! Обадете се сега за оглед и изготвяне на оферта. Предложението ни е изключително атрактивно, а крайният резултат за вас ще е впечатляващ! Гарантираме ви, че ще останете доволни от нашата работа!

Не се чудете, обадете се сега за оглед и консултация на 0886 886 415! Очакваме ви!