Кърти Чисти Извозва

Услугите, които Билдинг Ремонт Строй ООД предлага на своите клиенти включват и сектора Кърти, чисти, извозва. Приемаме поръчки от различни мащаби – къртене и разбиване при домашен ремонт, събаряне на сгради, къртене в индустриални мащаби.

Разполагаме с професионална къртачна техника на водещи производители, а също и със собствен транспорт за извозване на отпадъците. При къртене на малко количество бетон, фаянс, теракот и др. при домашен ремонт, за извозване на отпадъците използваме бус. За големи обекти използваме контейнери и самосвал.

Държим на околната среда и изхвърляме строителните отпадъци до предназначените за целта сметища!

Билдинг Ремонт Строй ООД извършва следните услуги в сектора Кърти, чисти, извозва:

  • Къртене на бетон, къртене на панел, ЕПК
  • Къртене на тухли, камъни, зидария, къртене на газобетонови блокчета
  • Къртене на баня (обикновено включва къртене на мозайка, къртене на мазилка, замазка, къртене на фаянсови плочи, теракотни плочи и/или гранитогрес).
  • Демонтаж на винкел/остъклена тераса, демонтаж на стара дограма
  • Демонтаж на каси – метални и дървени
  • Пробиване на отвори в стени, подове, тавани
  • Пробиване на отвори за врата в тухла и/или бетон
  • Изнасяне на строителни отпадъци в чували

Това са стандартните къртачни услуги при ремонт на апартамент и ремонт на къща. Билдинг Ремонт Строй ООД е специализирана в комплексните жилищни ремонти и довършителни работи, което включва и услугите кърти чисти извозва.

Ако стартирате ремонт на апартамент или къща, ние ще извършим всички услуги комплексно – от  къртене на бетон, на тухли, къртене на мазилка и замазка до финалните строително-ремонтни работи като настилка  с плочи, фина шпакловка, латексово боядисване и др.

Ако в банята или кухнята е необходимо да се разбие мозайката, фаянсовите, теракотните плочи или гранитогреса, нашите момчета ще го направят изключително бързо. Разбира се, ще спазим регламентираната почивка от 14 до 16 часа! Тогава строителните отпадъци ще бъдат насипвани в чували, а след 16 часа изнасяни. При необходимост демонтираме прозорци, каси на врати, остъклени тераси.

Стремим се да извозим строителните отпадъци до сметище в рамките на работния ден, за да не влизате в излишни спорове с вашите съседи. Почистването на обекта след извършване на къртене също е наше задължение.

Друга услуга от сектора Кърти, чисти, извозва, която извършваме, е събаряне на сгради – събаряне на къщи, пристройки, бараки и др. Билдинг Ремонт Строй ООД разполага с необходимата техника и оборудване за премахването им в кратки срокове.

Ние от Билдинг Ремонт Строй ООД държим на качественото изпълнение на услугите и извършването им в уговорения срок.

За безплатен оглед и изготвяне на оферта, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0888 26 27 28 или чрез имейл bildremont@gmail.com .