Луксозни ремонти

Най-често клиентите, които избират луксозният ремонт използват услугите на интериорен дизайнер. При този вид услуга всичко в интериора е предварително проектирано, включително изборът на цветовете, мазилката, мебелите, проекта за банята.  В този случай трябва да бъде изпълнен проекта на дизайнера.

За луксозните ремонти, цените се определят според сложността на изпълнение на различните услуги. За целта е необходимо да се запознаем с Вашия проект, ако имате такъв. В случай че знаете какво искате да бъде направено, но нямате проект, свържете се с екипа на Билдинг Ремонт Строй ООД, за да обсъдим заедно предстоящите строително-ремонтни работи, след което ще изготвим индивидуална оферта.

Ако сте решили да пристъпите към луксозен ремонт, можете да заложите на нестандартни атрактивни фигури от гипсокартон със скрито осветление, а защо не на гипсови орнаменти? Изборът на декоративни камъни внася колорит в интериора и екстериора.

Всичко зависи от вашите предпочитания. Вие решавате дали ще заложите на класика, стил и изисканост в интериора, или ще предпочетете футуристичен или бохемския стил. Каквото и да изберете, интериорът във вашето жилище изразява вашата индивидуалност.

Проектът или идеите са Ваши, изпълнението може да бъде от нас! Свържете се с екипа на Билдинг Ремонт Строй ООД на телефони 0888 26 27 28, 02 826 51 70, за да уговорим среща на обекта или в нашия офис, за да обсъдим заедно предстоящите ви строително-ремонтни работи!

Искате след ремонта да ахнете от възхищение?

Искате да видите жилището си по-прекрасно, отколкото сте мечтали?

Възложете строително-ремонтните работи на Билдинг Ремонт Строй ООД, а нашите майстори и строителни техници ще се погрижат за професионалното им изпълнение.

Доверете ни се и ще останете очаровани! Очакваме ви!!!

 

За контакти:

0888 26 27 28, 0896 24 26 24 bildremont@gmail.com