Кои сме ние

Екипът на Билдинг Ремонт Строй ООД се състои не само от млади, креативни и амбициозни служители, но и от експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата на строителството и ремонтите. Комбинацията от двете ни прави по-гъвкави в отношенията към клиентите и изпълнението на услугите, които предлагаме.

Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите.

Коректни спрямо обещанията, които даваме.

Отговорни към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме!

А кои сме ние?

Анатолий ПавловАнатолий Павлов

Управител

Усмихнат, успешен, амбициозен, иновативен.

Отворен към нестандартните решения в строително-ремонтните работи.

За огледи и консултация, можете да позвъните на телефони 0888 26 27 28 и 0896 24 26 24 или да се свържете чрез  e-mail: bildremont@gmail.com

Валери Павлов

Мениджър Строителство и Ремонти

Изключителен професионалист с дългогодишен стаж в строителството. Човек, за който в качеството на изпълнение на строителните дейности, двоен стандарт няма!

Сериозен и отговорен към поетите ангажименти.

Ако Ви е необходима консултация във връзка със строителство и строителни ремонти, можете да го направите безплатно на телефон 0886 886 415 или на имейл bildremont@gmail.com

Част от екип са и нашите строителни бригади. Това са хората, които строят или извършват строително-ремонтните работи на Вашия обект. Ние знаем колко е трудно на днешно време да пуснете непознати хора да работят у дома, затова нашите майстори са внимателно подбрани не само като професионалисти, но и като хора. Отговорни, сериозни, отзивчиви, професионалисти – такива са нашите работници, а ние гарантираме за тях и тяхната работа!

За нас ще е удоволствие да отговорим професионално на  всичките ви въпроси. Оставаме на Ваше разположение. Не се  колебайте да се свържете с нас на посочените по-горе телефони и имейли или на 02/ 826 51 70, bildremont@gmail.com

Ако сте от гр. София или областта, уговорете си предварително среща  в офиса ни в жк. Люлин 7, ул. Д-р Петър Дертлиев № 42, Грийн Център, ет. 2, офис 72.

Мястото е изключително удобно , лесно достъпно както от центъра на София, така и от околовръстния път. Бизнес сградата, в която е разположен офисът на Билдинг Ремонт Строй ООД разполага с голям паркинг, а в близост има спирка на автобус 110 от градския транспорт. Не далеч се намира и метростанция Западен парк, а също и спирка на трамвай № 8. Офисът е лесно достъпен и за инвалиди.

Ако сте от гр. Монтана и областта, обадете се предварително за среща в офиса ни в гр. Берковица, бул. Мрамор 3, за да обсъдим заедно вашите планове за строителство или ремонт.

За да бъдете консултирани професионално, моля уговорете среща предварително!

Нека заедно променим Вашият свят! Към по-добро!